Flytt til skyen med Atea

 

 

Vil dere spare kostnader, bli mer effektiv og øke konkurransekraft i markedet? Skal din bedrift over på en moderne og fremtidsrettet IT-plattform? Morgendagens IT dreier seg om tjenester og digitale forretningsprosesser som stiller nye krav til IT-infrastruktur.

 

Med Atea som rådgiver får du hjelp med å transformere ditt IT-miljø til et fleksibelt, tilgjengelig og sikkert miljø - klart for dagens og fremtidige behov. Len deg på Ateas erfaring og kompetanse, og få maksimalt ut av fordeler med skytjenester.

Hvorfor sky?

 

Skalerbarhet gir fleksibilitet

Unngå store investeringer og dra nytte av skalerbarhet som følger IT behovene dere har i dag og i fremtiden.

Alltid oppdatert og sikkert

Riktig data på riktig sted hjelper din bedrift med å oppfylle krav til høy opptid og databeskyttelse. Ingen trenger å miste søvnen på grunn av hackere.

Mobilitet

Tjenester etter behov, kostnad etter bruk. Tilgang til tjenestene i sanntid uansett hvor bruker av tjenesten befinner seg og når brukeren benytter tjenesten.

Frigjør tid og fokuser

Ved å benytte skytjenester, frigjør du ressurser i din bedrift slik at dere kan fokusere på egen kjernevirksomhet og det dere skal være gode på.

Hvordan ta steget opp i skyen?

Flere og flere bedrifter tar steget opp i skyen med Atea. Som en av Norges største leverandører av skytjenester, er vi en totalpartner for våre kunder. Det betyr døgnåpen support på norsk, rådgivere i toppsjiktet og tilgang til bortimot alle programmer og tjenester dere er vant til, nå levert via skytjenester.

Selve prosessen med å ta systemene ut i skyen er ganske lik, om dere er en liten eller stor bedrift. De fleste følger de samme stegene; kanskje begynner dere med å teste backup eller en annen tjeneste som ikke er av forretningskritisk karakter. Dette er de første stegene til å etablere en tankegang der skyen kommer først, og da er dere virkelig i gang. Når en organisasjon har gjort de første eksperimentene med skyen, og utviklet den nye tankegangen, skal de store stegene tas og mer kritiske systemer tas ut i skyen. 

 

Det handler det om å lage en plan, en strukturert tilnærming for å utføre migreringen til skyen. For dette har Atea et rammeverk, Atea Cloud Track. Et rammeverk som tilbyr et bredt spekter av workshops, konsulenttjenester og managed services for å hjelpe privat og offentlig sektor til skyen og utover! Et rammeverk basert på vårt store antall skyleveranser der vi har bistått bedrifter med å identifisere og utnytte fordeler ved skyteknologi.  

Vårt rammeverk passer perfekt for deg som vurderer skyen, samt deg som allerede har tatt i bruk verktøy i skyen – og ønsker en sparringspartner for veien videre.

 

Ikke alle skyer er like – hvilken passer for deg?

 

En skole har andre behov enn et seniorsenter, og en liten bedrift kan ha andre behov enn en stor. Ønsker du å lære mer om hva skytjenester faktisk kan bety i din bransje? Eller vil du komme i kontakt med en rådgiver som er spesialisert på din bransje eller fagområde? Klikk deg videre under.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt

Jeg ønsker å bli kontaktet om Atea Sky

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer