Til hovedinnhald
Tilbake til Skytjenester og datasenter

Hvorfor velge skytjenester og datasenter fra Atea?

Fire gode grunner

Vi har samlet fire gode grunner til å velge sky- og datasentertjenester fra Atea; Managed Services, bærekraft, lokale rådgivere og konsulenter, datalagring i Norge, ISO sertifisert.

1. Managed Service

Atea Managed Service tilbyr overvåking, drift og servicedesk slik at dere kan fokusere på egen kjernevirksomhet. Vi fungerer gjerne som din virksomhets IT-avdeling, og tar ansvar for drift av alt fra datasentre, nettverk og smarttelefoner til brukersupport og lisenser.

 

2. Bærekraft

Bærekraft er viktig for oss og for alle våre kunder. Det er mange fordeler ved å investere og oppdatere med skytjenester fremfor hyppige innkjøp av hardware. Hos oss får du også hjelp til resirkulering gjennom vårt program GoITLoop. Bli med på å redusere energibruken og gå over til et mer karbonnøytralt nett med skytjenester.

 

3. Lokale rådgivere og konsulenter

Våre rådgivere og konsulenter har en unik lokalkompetanse og hjelper kunder i hele Norge. Et samarbeid med Atea, gir din virksomhet tilgang til en kompetansearena som er bygget over flere år. Vi kjenner den verden dere er i, og den verden dere skal til.

 

4. Data på norsk jord og ISO sertifisert

Vi har jobbet med datasenterteknologi i mange år, og har flere ISO-sertifiserte datasentre over hele landet. Spesielt viktig er dette for kunder som ikke kan flytte til en offentlig sky, eller som har bestemte regulatoriske krav de må forholde seg til.

 

Tilbake til Skytjenester og datasenter
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer