Teknologi Digitalisering Om Atea

Fremtiden er ikke bare noe som skjer. Det er noe vi skaper.

Vi vil at den skal være til det beste for mennesker. Vi er spesialister i IT-infrastruktur og bruker kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

Om Atea

Sammen med kundene våre i hele landet bygger Atea Norge med IT.  Vi vil bidra til mer effektiv læring i skolen. Vi vil styrke politiet og helseomsorgen i deres arbeid og på den måten være med og trygge vår felles velferd. Vi vil gjøre industrien mer konkurransedyktig og gi entreprenører muligheten til å realisere sine drømmer. Hos oss får du et heldekkende tilbud av produkter og tjenester. Vi hjelper deg med hele kjeden, fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold. 

Vi må forstå hvordan teknologi påvirker livene våre og hva teknologi kan bidra med for å gjøre de bedre. Derfor jobber vi i Atea med teknologi. Av og for mennesker.

Atea-konsernet

Atea finnes i syv land i Norden og Baltikum, har ca. 6 900 medarbeidere, er markedsleder i Norden og Baltikum og er den tredje største IT-infrastrukturleverandøren i Europa. Konsernet hadde en omsetning på 32,4 mrd. NOK i 2017 og er notert på Oslo Børs.
Mer informasjon på www.atea.com

Atea Norge

I Norge er vi ca 1.650 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.
Her finner du ditt nærmeste Atea-kontor 

Eiere

Atea ASA 100%.

Rapporter

Alle rapporter finner du på konsernets webside.
Vis rapporter

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer