Til hovedinnhald
Tilbake til Karriere

Atea Graduate

Vi søker neste års Graduates i Atea! Brenner du for teknologi og har lyst til å forme fremtiden i Norge? Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT, økonomi og design, og som er genuint opptatt av hva teknologi kan gjøre for mennesker. Neste års opptak starter i oktober 2019.

 

Neste års opptak starter i oktober 2019

Atea tilbyr nå et graduateprogram for deg som er nyutdannet og i starten av din karriere. Du vil få en fast stilling fra første dag med ansvar og mulighet for påvirkning i et miljø hvor du vil vokse personlig og profesjonelt. I utgangspunktet ser vi for oss at du kan starte som konsulent, løsningsrådgiver eller account manager, men det kan også være andre stillinger som kan være aktuelle avhengig av din bakgrunn og interesseområder.

 

 

Graduate programmet legges på toppen av den utviklingen og læringen du får gjennom den rollen du har. Selve programmet vil bidra til å sikre deg som graduate en bratt læringskurve, stor synlighet og gi deg gode karrieremuligheter i Atea. Programmet har en varighet på et år og inneholder både faglige og sosiale samlinger.

Vi ser etter deg som er brennende opptatt av hva teknologi kan gjøre for oss mennesker, og du har høyere utdannelse innen teknologi, økonomi og/eller design. Du har gode akademiske resultater, og tror på at vi blir bedre gjennom å jobbe sammen.

Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer