Til hovedinnhald
Tilbake til IT sikkerhet

Penetrasjonstesting

Vi tester din virksomhets sikkerhet

Et stadig økende trusselbilde gir store mengder sikkerhetsutfordringer, og for å beskytte virksomheten trenger man å endre tankegangen rundt sikkerhet. Man trenger å forstå en ondsinnet aktørs adferd. Ved å gjennomføre en penetrasjonstest simulerer vi en ondsinnet aktør, for at din virksomhet skal få innsikt i hvor sårbar systemene er.

Våre sikkerhetskonsulenter er høyt sertifisert innen faget og kan gjennomføre simulerte, manuelle og målrettede angrep for å teste virksomhetens sikkerhet. Vi bruker anerkjente rammeverk for gjennomføring av penetrasjonstester. En penetrasjonstest fra oss har som mål å øke sikkerhetsnivået til din virksomhet.

 

 

Gjennomføring av penetrasjonstest

Vi er opptatt av god dialog med deg som kunde gjennom hele perioden. Det gjelder fra fastsettelse av omfanget, gjennomførelsen og til vi overleverer rapporten.  

Eksempler på angrepsflater:

  • Nettverk- og serverinfrastruktur
  • Webapplikasjoner
  • Fysisk sikkerhet
  • Social Engineering
  • Trussel fra utro tjener (Insider)

Metoden vi jobber etter

Innhenting av offentlig kjent informasjon. Passiv rekognosering.

Innhenting av informasjon fra mål. Aktiv rekognosering.

Testing, utnytting og verifisering av sårbarheter.

Utnyttelse og videre rekognosering med oppnådd tilgang.

Rapportering.

Forventet utbytte for din virksomhet

Vi leverer en rapport av virksomhetens sikkerhetsnivå. Rapporten inneholder både et overordnet innblikk av resultat og tekniske detaljer, og konkrete forslag til prioriterte utbedringer av sikkerhetshull. Ved funn av kritiske sikkerhetshull varsles virksomheten umiddelbart.

Spør oss om penetrasjonstesting

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Tilbake til IT sikkerhet
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer