Til hovedinnhald
Digitale skilt innsikt analyse Intelligente Skilt

Intelligente skilt

For å gi våre kunder forretningsverdi, integrerer vi ny teknologi og innsiktsdata for å skape intelligent kommunikasjon med dine kunder og ansatte. Vil du vite hvordan intelligente skilt kan gjøre kommunikasjonen din mer relevant og øke salget?

Den digitale kundeopplevelsen

Vi lever i en verden hvor utviklingen går raskt, og relevant kommunikasjon på digitale flater er avgjørende for å nå frem med ditt budskap.

Men hvordan vet man at det som kommuniseres er riktig? Er din kommunikasjon målbar og intelligent? Disse spørsmålene er noe av det vi fokusere på sammen med våre kunder.

Med god innsikt gir vi deg relevant informasjon til å kunne ta riktige avgjørelser. Og med smarte integrasjoner automatiserer vi prosesser for å utnytte data som allerede eksisterer.

Teknologien er her nå, la oss bruke den riktig sammen.

Byggmakker kundecase

Byggmakker Gipling på Tiller er et av de største varehusene i Byggmakker kjeden, og det første varehuset med det nyeste butikkonseptet i Byggmakker.

Med det nye butikkutrykket ønsker Byggmakker Gipling å gi kundene en helt ny og spennende handleopplevelse. Som den del av Byggmakkers digitale utvikling leverer Atea Intelligente Skilt en skreddersydd løsning, som gir varehuset og kundene en helt ny dimensjon. Den visuelle effekten leveres med skjermer i ulike formater fordelt i hele varehuset. Atea har installert skjermer som er integrerte i butikkinnredning, wayfinding og frittstående enheter på 5500 kvadratmeter

I tillegg til det visuelle leverer Atea Intelligente Skilt helt ny teknologi med smarte integrasjoner og målbare resultater. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Snakk med våre rådgivere

Ansvarlig Atea Øst

Lars-Fredrik Smeby

Lars.Fredrik.Smeby@atea.no

Ansvarlig Atea Nord

Maria Laugsand Evjen

Maria.Laugsand.Evjen@atea.no

Ansvarlig Atea Vest

Stian Heggernes

Stian.Heggernes@atea.no

Ansvarlig Atea Sør

Arne Blokkhus

Arne.Blokkhus@atea.no

Skal vi ta en prat?

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer