Til hovedinnhald
Tilbake til Digital arbeidsplass

Mobilabonnement og tjenester

Våre mobilabonnement

Atea tilbyr kostnadseffektive mobilabonnement med full Telenordekning, helt uten bindingstid, samt fleksible kommunikasjonsløsninger for bedrifter i alle størrelser.

Alle våre mobilabonnementer inneholder:

  • Full Telenor dekning med 4G/5G
  • Fri tale, SMS og MMS
  • Fri bruk i EU og EØS - Bruk mobilen som hjemme også på reise
  • Datarollover uten utløpsdato
  • Ett datakort inkludert
  • Ingen bindingstid eller bruddgebyr
  • Mobil Bank-ID uten kostnad

Våre bedriftsløsninger for mobil

Alle bedrifter trenger tjenester som underbygger vår mobile arbeidshverdag på en trygg og effektiv måte. Her ser du noen av våre tjenester.

 

Bedriftsnett

Bedriftsnett fra Atea er en komplett, fleksibel og skalerbar kommunikasjonsplattform for mobil og IP-telefoni. Løsningen inkluderer intuitive brukertjenester for effektiv samhandling og profesjonell håndtering av bedriftens samtaler.

Tjenesten inkluderer sentralbord for PC og mobilapp med tjenester som f. eks bedriftskatalog med status på kollegaer, mulighet til å sett over samtaler og styre egen tilgjengelighet.

 

Tale i Microsoft Teams

Med taleintegrasjon fra Atea blir Microsoft Teams en del av bedriftens telefoniløsning. Dette gir en helhetlig opplevelse og mer effektiv samhandling mellom ansatte, med kunder og partnere.

Tjenesten gjør det mulig å ringe og motta telefonsamtaler i Teams-klienten. Ved utgående samtaler vises samme telefonnummer uavhengig av om man benytter Teams eller mobil.

 

Sikkerhet

Virksomehtens mobilenheter er alltid på nett og befinner seg utenfor bedriftens nettverk oftere enn noe annet verktøy vi benytter. Samtidig øker omfanget av målrettede angrep mot de mobile enhetene. Derfor er det viktig med sikkerhetsløsninger som gir kontroll over bedriftens mobiler og sikrer enhetene mot virus og ondsinnede angrep som f. eks phishing og løsepengevirus.

Vi tilbyr:

  • Sikkerhetsløsninger for mobile enheter
  • MDA (Mobil Data Aksess) med privat APN
  • EMM (Enterprice Mobility Management) og MDM (Mobile Device Mangement)

 

Fakturakontroll

Fakturakontroll er en tjeneste som gjør det enkelt å skille mellom privat og jobbrelatert mobilbruk. Ved hjelp av løsningens predefinerte profiler kan privat forbruk enkelt deles mellom virksomheten og den ansatte. Gjennom løsningen kan administrator lett plassere ansatte med forskjellige roller i ulike profiler. Tjenesten er inkludert i våre nye mobilabonnement.

 

Selvbetjening

Administrator og bruker får gjennom selvbetjeningsportalen Min Side, mulighet til å se og administrere abonnement. I portalen får man en komplett og enkel oversikt med mulighet for å hente ut rapporter.

 

dame som holder mobiltelefon.foto

Mobil som en tjeneste

Mobil som en tjeneste er et komplett tjenestekonsept som er nøye tilpasset virksomheters behov for håndtering av mobiltelefoner. Vi håndterer alt det praktiske fra anskaffelse, klargjøring og levering til resirkulering. Tjenesten gir god kontroll over kostnader, forutsigbarhet til alle deler av virksomheten og bidrar til sirkulærøkonomien. Livet blir enklere for både ansatte og IT- og økonomiavdelingen.

 

Bruk av data hjemme og i utlandet

Data i Norge og EU/EØS

Alle ekstra datapakker varer ut måneden de er kjøpt og hele påfølgende måned. Med "Data rollover" vil ubenyttet data fra pakker eller abonnement automatisk overføres til neste måned og har ikke utløpsdato. Den totale datamengen som kan overføres er begrenset til pakkestørrelsen som er inkludert i abonnementet.

Data utenfor Norge og EU/EØS

Med mobilabonnement fra Atea får du tilgang til markedets mest komplette portefølje av datapakker. Vi tilbyr pakker i 96% av alle land i verden. Se under for pakker i spesifikke land. Alle ekstra datapakker varer ut måneden de er kjøpt og hele påfølgende måned. I EU/EØS og Storbritannia benyttes mobilen som i Norge.

Ingen overraskelser med datakontroll

Datakontroll gir ekstra sikkerhet ved bruk av data i utlandet. Dersom forbruket overstiger kr. 500, sperres datatrafikken på abonnementet. Sperren må aktivt fjernes for at bruker skal kunne fortsette å benytte data.

Utlandspriser

Her finner du priser til og i utlandet

{{vm.selectedCountry.land}}

Nedenfor vises priser for å ringe og bruk av data i ditt valgte land.

Priser for samtaler og meldinger til ditt valgte land

Samtaler til Norge / Mottak av samtaler Ringe Data *
Startpris Pris dagspakke / pr MB {{vm.mobilData.dataPriceDay}} / {{vm.mobilData.dataroamingPerMb}}
Per minutt Dagspakke størrelse {{vm.mobilData.dataPerDay}}
Datapakker utland **
Pris {{vm.mobilData.dagspakkePrisUtland}} Pakkestørrelser {{vm.mobilData.dagspakkeMbUtland}}
SMS MMS
Sende SMS {{vm.mobilData.sms}} Sende MMS {{vm.mobilData.sendeMms}}
Motta SMS {{vm.mobilData.mottaSms}} Motta MMS {{vm.mobilData.mottaMms}}
* Dagspakker aktiveres automatisk dersom det benyttes mobildata. Dagspakken er gyldig midnatt til midnatt, Norsk tid. Etter at dagspakken er oppbrukt takseres forbruk etter prisen som er oppgitt pr MB.

** Datapakker utland kan bestilles ved å sende SMS til 27222. Utenfor EU/EØS har pakkene en varighet på inntil 60 dager fra bestilling. De varer ut måneden de er bestilt og hele den neste måneden. Innenfor EU/EØS virker ekstra data likt som om du befinner deg i Norge. Kodeordene for å bestille fremkommer av meldingen du mottok ved ankomst.

Mobile fordeler

Ingen binding

Vi har ingen binding på bedriftsavtalene våre og du får full fleksibilitet når du skal skalere opp eller ned etter antall ansatte.

Alltid full dekning

God dekning er grunnleggende og du får full Telenor-dekning på alle abonnementer, både i inn- og utland.

Sikkerhet først

Som kunde får du sikker sletting av innhold, og full beskyttelse mot hacking og misbruk av informasjon.

Bærekraft i hverdagen

GoITLoop er vårt gjenbruk- og resirkuleringsprogram for brukt IT-utstyr, også mobiler.

Selvbetjening og support

Vårt kundesenter: +47 22 09 50 00
Åpningstider: Mandag til fredag, kl. 08.00-16.00.

Vi har også en FAQ og flere selvhjelpsvideoer som dekker mange spørsmål.

Her finner du våre avtalevilkår.

Tilbake til Digital arbeidsplass
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer