Til hovedinnhald

Digital arbeidsplass

En optimal arbeidsplass krever godt og riktig utstyr og gode løsninger til kontoret, hjemmekontoret og møterommet. Nedenfor har vi samlet våre tjenester. Målet er å dekke behovet mellom rom, mennesker og teknologi.

 

to damer ser på pc.foto

Rådgivning

For å få optimalt utbytte av dine IT-investeringer er det viktig at investeringen harmonerer med virksomhetens forretningsmessige mål og bidrar til å skape god forretningsmessig verdi for din virksomhet.

I Atea har vi ekspertise på alle nivåer av prosessen. Våre rådgivere har solid teknologiforståelse, høy kompetanse og lang erfaring både på strategisk og operativt plan. Vi analyserer din IT-infrastruktur, kartlegger ditt behov, utarbeider forslag til nye løsninger, leder prosjektet og evaluerer i etterkant. Alt dette i tett samarbeid med deg som kunde.

 

Slik har vi løst det for andre kunder

Helsedirektoratet får videokonferanse i møterom

Helsedirektoratet ønsket mulighet for videokonferanse i alle møterom. Resultatet ble toppmoderne, standardiserte og brukervennlige møteromsløsninger.

 

Venzu sparer kostnader med telefoni i Teams

Vi har hjulpet Venzu, som jobber med møtebooking for bedrifter og digitale kampanjer, med å spare kostnader og være mer fleksibel med telefoni i Microsoft Teams.

 

Snakk med en av våre rådgivere

Du blir kontaktet i løpet av én virkedag. Sammen finner vi den beste løsningen for deg og din virksomhet.

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Våre tjenester gir bærekraftig IT

Vi vil bidra til å forlenge livssyklusen til IT-produkter. Derfor tilbyr vi flere tjenester og verktøy som hjelper våre kunder med å tenke bærekraft i IT. Det kan være vedlikehold, resirkulering av gammelt IT-utstyr eller hvordan du legger en grønnere strategi for den digitale arbeidsplassen.

Slik blir du mer bærekraftig.

Slik holder du gode, digitale møter

Episode #63 av podkasten "Teknologi og mennesker"

Ukens gjester er Elaine Eksvärd, Sveriges fremste retoriker, podkaster og kommunikasjonsekspert, og Vigdis Austrheim, lederutvikler med lang fartstid fra tech-selskaper som Microsoft og Cisco. Programleder er Christian Brosstad, Atea.

Gå til oversikt over alle podkastepisodene.

Vil du få siste nytt fra Atea?

Tips og råd

folk-ute-a-reiser.foto

3 tips til hvordan få med ansatte på den digitale reisen

Mange bedrifter står overfor eller har startet en digital reise der endret arbeidsmåte er en stor del av arbeidet. Det kreves et nært samarbeid med virksomheten for at forandringen skal bli vellykket, og gi raske resultater.

 

tor egil med pc.foto

Å leie i stedet for eie er den digitale trenden i arbeidslivet

I stedet for å eie sine egne PC´er og enheter, ønsker nå virksomhetene fleksibiliteten de får med abonnement og leie av utstyret. Det kan spare virksomhetene for store engangsutgifter.

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer