atea telefoni Mobil

Atea Mobil

Som ny aktør utfordrer Atea med lavere priser, ingen bindingstid og store datapakker som kan disponeres fritt for alle ansatte.

Bedriftsmarkedet for mobil er et duopol hvor to store aktører har 95% av kundene og marginer på 30-40%. Halveres marginene frigjøres mer enn to milliarder kroner som norske bedrifter heller kan investere i mennesker, idéer, innovasjon og utvikling. Som pådriver for digitalisering av Norge starter Atea derfor med å tilby abonnement uten binding på alle våre mobilabonnement.

Service og selvbetjening

 

 

6 grunner til å velge Atea Mobil

Våre abonnement

Våre bestselgende telefoner

iPhone XS

Super Retina i to størrelser – inkludert den største skjermen på en iPhone noen gang. Enda raskere Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon. Og et banebrytende dobbelt kamerasystem. iPhone XS er alt du elsker med iPhone. Tatt til sitt ytterste.

Samsung S9

Ta imponerende bilder i fullt dagslys og veldig svakt lys. Den banebrytende Dual Aperture-linsen* tilpasser seg på samme måte som menneskeøyet. Den kan automatisk skifte mellom ulike lysforhold – slik at bildene dine blir like flotte enten det er lyst eller mørkt, dag eller natt.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer