Til hovedinnhald
Tilbake til Arrangementer

I en digital verden er fysiske møteplasser viktigere enn noensinne. Community Tech er møteplassen for læring, deling og dialog. Community Tech er ikke bare noe som skjer. Det er noe vi skaper sammen med våre kunder og samarbeidspartnere.

Community Tech er fortsatt Community, men rendyrket for de som jobber med tech av tech.​ For 15. gang arrangerer vi Community, som har blitt Norges største tech-konferanse.

Vi lover et godt og bredt faglig program. Du skal lære, oppleve og utvide hva begrepet teknologi kan gjøre for deg i hverdagen, på jobb og i samfunnet rundt deg. På agendaen står temaer som sikkerhet, nettverk, samhandling, AI med mer. Det blir mulighet for tekniske dypdykk i laben for de mer avanserte. Alt dette for å sende deg hjem litt smartere, litt mer nysgjerrig, og litt mer rustet for fremtiden.

Startdato
12. sep. 2019, 08.00
Sluttdato
31. okt. 2019, 17.00
By
I en by nær deg
Adresse
Fra Bodø i nord til Kristiansand i sør
Finn din by

Årets program er delt inn i 3 spor som tar for seg områdene:

Information Management omhandler alle verktøyene som virksomheter bruker for å samle inn, strukturere og hente frem verdien av data på en sikker måte for å lage bedre produkter og tjenester, eller å ta bedre beslutninger. Skal du lykkes med digital utvikling, må den være datadrevet. Vi ser nå også at utviklingen på dette området går fremover ved hjelp av robotisering og kunstig intelligens. Ved hjelp disse teknologiene kan virksomhetene blant annet analysere og predikere fremtiden.

Digital Workplace dreier seg om å gjøre alt tilgjengelig for ansatte uansett hvor de er – effektiv kommunikasjon, mobilitet, arbeidsverktøy osv. På denne måten kan virksomheten få økt effektivitet og produktivitet, sikker tilgang til alle applikasjoner uansett hvor brukeren befinner seg. I tillegg vil løsningene gi sømløs samhandling via ulike verktøy, plattformer og formater, noe som gir mer fornøyde medarbeidere.

Hybrid Platforms er grunnmuren du må ha for å få til de to første. Virksomheter etterspør større fleksibilitet og skalérbarhet i sin infrastruktur for å møte egne behov. Med veksten i forskjellige enheter tilkoblet nettverket, mobilitet og digitalisering utfordres IT avdelingene av nye krav fra nettverket og dets brukere. Datamengder, antall enheter og applikasjoner øker stadig, samtidig som kravene til tilgjengelighet, ytelse og kvalitet er høye. En hybrid plattform er løsningen for mange virksomheter. I hybride løsninger kombineres infrastruktur plassert i virksomhetens egne lokaler, i private datasentre og skytjenester, og offentlige skytjenester. Hva er best for din virksomhet og hvordan få det til?

Ved å delta på årets Community Tech, håper vi å gi deg svar på dette med mer. Så, sjekk ut agendaen for din by.

Velkommen til møteplassen for alle som elsker teknologi!

Tilbakeblikk til Community 2018

Vi trenger møteplasser for læring, deling og dialog. Community Tech er et slikt sted. Community Tech er ikke bare noe som skjer. Det er noe vi skaper sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Les mer om våre samarbeidspartnere som er med på å gjøre Community Tech mulig og hva du kan lære av de i de ulike byene.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer